Ingredientai

Miltai 250 g
Cukrus 200 g
Kakavos milteliai 3 šaukštai
Kiaušiniai 10 vnt.
Maskarponės sūris 400 g
Juodasis šokoladas 200 g
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Gerai išplakite kiaušinius su cukrumi (kol masė pabals ir padidės).

Supilkite maišant miltus ir kakavos miltelius.

Gerai išmaišius tešlą supilkite į kepimo formą, išteptą sviestu.

Kepkite apie 30 minučių iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Palaukite kol atvės ir perpjaukite horizontaliai per pusę.

Kol biskvitas vėsta paruoškite kremą.

Šokoladą ištirpinkite, atvėsinkite tiek, kol ims stingti ir sumaišykite su maskarponės sūriu.

Atvėsusį biskvitą pertepkite ir aptepkite kremu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla