Ingredientai

Miltai 1 puodelis
Cukrus 4 šaukštai
Kepimo milteliai 1.5 šaukštelio
Kakavos milteliai 4 šaukštai
Druska žiupsnelis
Rūgpienis 0.5 puodelio
Aliejus 5 šaukštai
Kava 0.5 puodelio
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Išplakite kiaušinį, jogurtą, rūgpienį ir aliejų.

2. Kitame dubenyje sumaišykite cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus, druską, kakavos miltelius.

3. Birų mišinį pamažu įmaišykite į skystą mišinį.

4. Ant galo supilkite karštą kavą ir ištirpintą šokoladą. Išmaišykite.

5. Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

6. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

7. Kai pyragas atvės, užpilkite glaistą.

8. Glaistui ištirpinkite šokoladą, supilkite grietinėlę ir užvirkite. Kai truputį pravės supilkite ant pyrago.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis