Ingredientai
Juodasis šokoladas
200
g
Sviestas
180
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Miltai
3
šaukštai
Cukrus
0.5
stiklinės
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame skaitytojai Indrei.
Gaminimo eiga
Sutarkuokite (ar sutrupinkite) šokoladą ir kartų su sviestu ištirpinkite virš verdančio vandens garų (būtų gerai, jei indas neliestų vandens).
Kiaušinius išpakite su cukrumi iki tirštos masės.
Į gautą masę suberkite miltus. Viską gerai išmaišykite.
Supilkite ištirpusį šokoladą su sviestu ir vėl gerai viską išmaišykite.
Indelių, kuriuose kepsite suflė, vidų pabarstykite kakavos milteliais.
Kepkite 15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atsiliepimai