Ingredientai

Juodasis šokoladas 200 g
Sviestas 180 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Miltai 3 šaukštai
Cukrus 0.5 stiklinės
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame skaitytojai Indrei.

Gaminimo eiga

Sutarkuokite (ar sutrupinkite) šokoladą ir kartų su sviestu ištirpinkite virš verdančio vandens garų (būtų gerai, jei indas neliestų vandens).

Kiaušinius išpakite su cukrumi iki tirštos masės.

Į gautą masę suberkite miltus. Viską gerai išmaišykite.

Supilkite ištirpusį šokoladą su sviestu ir vėl gerai viską išmaišykite.

Indelių, kuriuose kepsite suflė, vidų pabarstykite kakavos milteliais.

Kepkite 15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Chia pudingas su vaisiais
Lengvai paruošiamas
2 val.

Chia pudingas su vaisiais

Bananų pudingas
Reikia pasistengti
1 val.

Bananų pudingas

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu