Ingredientai

Cukrus 1 stiklinė
Tirpi kava 2 šaukšteliai
Kukurūzų miltai 1.5 stiklinės
Porcijos: 10
Šokolado smaguriams – šokoladinis pyragas su daug riešutų.

Gaminimo eiga

Įkaitinti orkaitę iki 160 laipsnių.

Iškloti išardomos formos dugną ir kraštus kepamuoju popieriumi.

Sumalti riešutus.

Ištirpinti šokoladą karšto vandens vonelėje.

Išsukti sviestą ir cukrų.

Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių.

Į sviestinę masę sudėti, nuolat plakant, vieną po kito kiaušinių trynius.

Įmaišyti šokoladą, kavos miltelius, riešutus ir kukurūzų miltus.

Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų. Jas pamažėle sudėti, švelniai maišant, į šokolado masę.

Išpilti tešlą į 24 cm skersmens išardomą formą ir kepti apie 1 valandą.

Jei pyragas ima per daug ruduoti, pridengti kepamuoju popieriumi.

Visiškai ataušinti ir nuimti formos kraštus.

Patiekti su vaniliniais ledais.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai