Prabangus šokoladinis keksas su džiovintais vaisiais.

Gaminimo eiga

Sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušiniais. Šokoladą ištirpinkite ir įmaišykite į sviesto masę. Abrikosus supjaustykite juostelėmis ir suberkite į tešlą.

Sumaišykite krakmolą, miltus, kepimo miltelius ir cinamoną. Šį mišinį po truputį suberkite į tešlą. Kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite miltais.

Sukrėskite tešlą. Kepkite apie 1 val. 200 °C temperatūros orkaitėje. Karštą iškepusį keksą subadykite mediniu pagaliuku ir apšlakstykite kava arba likeriu.

Ištirpinkite šokoladą su pienu ir konditeriniu teptuku aptepkite keksą. Papuoškite supjaustytais džiovintais abrikosais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis