Ingredientai

Miltai 180 g
Kepimo milteliai 1.5 šaukštelio
Kakavos milteliai 2 šaukštai
Cukrus 6 šaukštai
Bananai 2 vnt.
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Gausiai ištepkite sviestu formą, kurioje kepsite.

2. Sumaišykite miltus, cukrų, kakavos miltelius, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.

3. Supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

4. Bananus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite iki tyrės. Įmaišykite į tešlą.

5. Suberkite smulkintą šokoladą, kiek susmulkintus džiovintus bananų griežinėlius ir gerai išmaišykite.

6. Gautą masę pilkite į paruoštą kepimo formą. Kepkite apie 50 minučių.

7. Iš formos išimkite atvėsusį.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai