Ingredientai

Miltai 180 g
Kepimo milteliai 1.5 šaukštelio
Kakavos milteliai 2 šaukštai
Cukrus 6 šaukštai
Bananai 2 vnt.
Sviestas 100 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Džiovinti bananai 2 saujos
Juodasis šokoladas 50 g
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Gausiai ištepkite sviestu formą, kurioje kepsite.

Sumaišykite miltus, cukrų, kakavos miltelius, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.

Supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Bananus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite iki tyrės. Įmaišykite į tešlą.

Suberkite smulkintą šokoladą, kiek susmulkintus džiovintus bananų griežinėlius ir gerai išmaišykite.

Gautą masę pilkite į paruoštą kepimo formą. Kepkite apie 50 minučių.

Iš formos išimkite atvėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Burnoje tirpstantis morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla