Šokoladiniai sausainiai, kuriems negalės atsispirti bent kiek saldėsius mėgstantis smaližius.

Gaminimo eiga

1. Sviestą ištirpinti, supilti cukrų, kiaušinį ir gerai išmaišyti.

2. Miltus sumaišyti kartu su kepimo mieteliais, į sviesto ir cukraus masę suberti kakavą, įpilti vanilės ekstraktą ir romą arba romo esenciją, viską išmaišyti.

3. Į masę po truputį suberti miltų ir kepimo miltelių mišinį, išmaišius sudėti ir gabalėliais smulkintą šokoladą, gerai išmaišyti. Tešla nebus skysta.

4. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir sukrėsti tešlą ant jos – po vieną kupiną valgomąjį šaukštą. Kad būtų lengviau dėlioti sausainius, prieš kabinant tešlą, galima šaukštą pamirkyti vandenyje.

5. Kepti karštoje 180–200 ⁰C orkaitėje apie 10–15 minučių.

6. Išimti su grotelėmis, leisti atvėsti, kol sukietės.

Skanaus!

MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai