Ingredientai
šviežių datulių (80 g)
8
vnt.
saulėgrąžų sėklų
1
v. š.
aguonų
1
v. š.
kokoso drožlių +bapvoliojimui
2
v. š.
natūralios kakavos
0.5
v. š.
vandens
1
v. š.
Šokoladiniai rutuliukai – maistingi, sotūs ir puikūs saldėsiai. Geriausia naudoti šviežias datules, kurios nebūtų mirkytos cukraus sirupe (skaitykite etiketes). Rutuliukų iškart galima pasigaminti daugiau ir užšaldyti.
Gaminimo eiga
1. Viską sudedame į trintuvą ir sumalame iki vientisos masės.
2. Rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame kokoso drožlėse. 30 minučių dedame į šaldytuvą.
Skanaus!
Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Sveikas receptas.
Atsiliepimai