Gaminimo eiga

Išplakite cukrų „Farinas“, kiaušinių trynius ir kakavos miltelius iki purios masės.

Užvirinkite pieną ir grietinėlę.

Lėtai maišydami, atsargiai supilkite kiaušinių mišinį ir toliau virkite ne aukštesnėje nei 85 °C temperatūroje.

Nukelkite nuo viryklės ir į gautą masę berkite stambiai pjaustytą šokoladą.

Viską maišykite, kol šokoladas ištirps.

Gautą masę atvėsinkite šalto vandens vonelėje ir bent valandą (geriausia visą naktį) palaikykite šaldytuve.

Tada masę supilkite į ledų formeles ir dėkite į šaldiklį.

Palaikykite bent 3 val.

Jei norite, ledus galite pamirkyti šokolade ir apibarstyti pabarstukais.

„Dansukker“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai