Ingredientai

Miltai 200 g
Cukrus 4 šaukštai
Druska žiupsnelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Aliejus 1 šaukštas
Kakava 5 šaukšteliai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Į dubenį suberkite cukrų, miltus, įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį drukos ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.

Supilkite išlydytą sviestą ir gerai išmaišykite.

Suberkite kakavą, supilkite aliejų ir gerai išmaišykite.

Jei tešla atrodo per kieta, įpilkite du ar tris šaukštus pieno.

Į keksiukų formeles dėkite po didelį šaukštą tešlos. Tešlą išlyginkite ir per vidurį įdėkite po šaukštelį kondensuoto pieno.

Ant viršaus vėl užpilkite keksiukų tešlos.

Kepkite 35 minute iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai