Ingredientai
Miltai
200
g
Cukrus
4
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
žiupsnelis
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Sviestas
50
g
Aliejus
1
šaukštas
Kakava
5
šaukšteliai
Kondensuotas pienas
1
indelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Į dubenį suberkite cukrų, miltus, įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį drukos ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.
Supilkite išlydytą sviestą ir gerai išmaišykite.
Suberkite kakavą, supilkite aliejų ir gerai išmaišykite.
Jei tešla atrodo per kieta, įpilkite du ar tris šaukštus pieno.
Į keksiukų formeles dėkite po didelį šaukštą tešlos. Tešlą išlyginkite ir per vidurį įdėkite po šaukštelį kondensuoto pieno.
Ant viršaus vėl užpilkite keksiukų tešlos.
Kepkite 35 minute iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atsiliepimai