Ingredientai

Migdolai 1 sauja
Cukrus 100 g
Miltai 150 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Šokoladą su sviestu ištirpinkite dubenyje įstatytame į indą su karštu vandeniu.

Įkaitinkite orkaitę iki 180-ies laipsnių.

Baltymus atskirkite nuo trynių.

Išplakite trynius su 50 gramų cukraus kol pabals.

Baltymus išplakite su likusiu cukrumi iki kietos putos.

Į išplaktus trynius supilkite šokoladą su sviestu, suberkite smulkintus riešutus, persijotus miltus ir kepimo miltelius.

Šią masę sumaišykite su išplaktais baltymais.

Išpilstykite masę į formeles. Užpildykite tris ketvirtadalius formelių.

Kepkite pusę valandos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“