Ingredientai
Kiaušiniai
3
vnt.
Migdolai
1
sauja
Juodasis šokoladas
100
g
Sviestas
140
g
Cukrus
100
g
Miltai
150
g
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Šokoladą su sviestu ištirpinkite dubenyje įstatytame į indą su karštu vandeniu.
Įkaitinkite orkaitę iki 180-ies laipsnių.
Baltymus atskirkite nuo trynių.
Išplakite trynius su 50 gramų cukraus kol pabals.
Baltymus išplakite su likusiu cukrumi iki kietos putos.
Į išplaktus trynius supilkite šokoladą su sviestu, suberkite smulkintus riešutus, persijotus miltus ir kepimo miltelius.
Šią masę sumaišykite su išplaktais baltymais.
Išpilstykite masę į formeles. Užpildykite tris ketvirtadalius formelių.
Kepkite pusę valandos.
Atsiliepimai