Ingredientai
Kiaušiniai
4
vnt.
Cukrus
300
ml
Sviestas
150
g
Bananai
1
vnt.
Grietinė
100
g
Šokoladas
100
g
Kakava
4
šaukštai
Cinamonas
1
šaukštelis
Miltai
500
ml
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Cukrus
žiupsnelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Bananą sutrinti šakute, o sviestą ir šokoladą ištirpinti nedideliame puode. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumo, sudėti trintą bananą, grietinę ir dar plakti apie minutę.
2. Supilti sviesto bei šokolado mišinį ir tešlą gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais, cinamonu ir įmaišyti į tešlą. Tešlą supilti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą.
3. Ant tešlos suberti riešutus, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus išdėlioti nedidelius sviesto gabaliukus. Kepti iki 175 C įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių, bet po 25 minučių patikrinti mediniu pagaliuku, kad pyragas neperkeptų ir nepasidarytų sausas.
Skanaus!
Atsiliepimai