Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
400
g
Druska
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai
pagal skonį
Fermentinis sūris
50
g
Alus
0.5
stiklinės
Miltai
1
stiklinė
Druska
žiupsnelis
Kiaušiniai
2
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki standžių putų.
Sumaišykite kiaušinių trynius, alų, miltus ir išplaktus baltymus.
Kiaulienos sprandinę supjaustykite delno dydžio kepniais ir juos išmuškite iš abiejų pusių.
Kepsnius apiberkite druska (tik nepersistenkite, jos jau dėjote į tešlą), pipirais ir rūkytos paprikos milteliais.
Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūrių ir jį su delnu prispauskite.
Kepsnius apvoliokite tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies apie 15 minučių iš abiejų pusių.
Patiekite su daržovėmis.
Atsiliepimai