Ingredientai

Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Alus 0.5 stiklinės
Miltai 1 stiklinė
Druska žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki standžių putų.

Sumaišykite kiaušinių trynius, alų, miltus ir išplaktus baltymus.

Kiaulienos sprandinę supjaustykite delno dydžio kepniais ir juos išmuškite iš abiejų pusių.

Kepsnius apiberkite druska (tik nepersistenkite, jos jau dėjote į tešlą), pipirais ir rūkytos paprikos milteliais.

Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūrių ir jį su delnu prispauskite.

Kepsnius apvoliokite tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies apie 15 minučių iš abiejų pusių.

Patiekite su daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai