Ingredientai

Kiaulienos sprandinė 400 g
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai pagal skonį
Fermentinis sūris 50 g
Alus 0.5 stiklinės
Miltai 1 stiklinė
Druska žiupsnelis
Kiaušiniai 2 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki standžių putų.

Sumaišykite kiaušinių trynius, alų, miltus ir išplaktus baltymus.

Kiaulienos sprandinę supjaustykite delno dydžio kepniais ir juos išmuškite iš abiejų pusių.

Kepsnius apiberkite druska (tik nepersistenkite, jos jau dėjote į tešlą), pipirais ir rūkytos paprikos milteliais.

Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūrių ir jį su delnu prispauskite.

Kepsnius apvoliokite tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies apie 15 minučių iš abiejų pusių.

Patiekite su daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai