Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nuplovę ir nusausinę apelsinus ir citrinas, nulupkite nuo jų žievelę ir atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Į puodą įpilkite pieno ir apie 10 minučių pavirkite jį kartu su citrinų ir apelsinų žievelėmis bei cukrumi.

Išimkite žieveles ir supilkite vandeniu atskiestą kukurūzų krakmolą. Visa tai užvirinkite. Išvirtą padažą atvėsinkite iki 75 laipsnių ir supilkite suplaktus su cukrumi kiaušinių trynius, labai gerai išplakite plaktuvu.

Kremą supilkite į atskirus indelius ir palaukite, kol atvės. Ant kiekvienos porcijos užberkite cukraus ir deginkite jį specialiu aparatu (karamelizatoriumi). Galima cukrų prieš tai padeginti keptuvėje, o vėliau juo apšlakstyti kiekvieną porciją.

Restoranas „Barcelona“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai