Ingredientai
Pjaustyti pomidorai
400 g
Kadagių uogos
15 vnt.
Lauro lapai
4 vnt.
Aitrioji paprika arba jalapenas
0.5 šaukštelis
Alyvuogių aliejus
180 g
Česnako
30 g
Gaminimo eiga
1. Pomidorus supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir sudėkite ant kepimo skardos.
5. Nulupkite ir sukapokite česnakus, užberkite juos ant pomidorų.
6. Susmulkinkite kadagių uogas ir užberkite ant pomidorų.
7. Pabarstykite CHIPOTLE aitriosiomis paprikomis ir paskaninkite druska.
8. Apšlakstykite viską aliejumi ir kepkite 180 °C temperatūroje 8 min.
9. Pomidorus į stiklainį dėkite sluoksniais. Tarp sluoksnių įdėkite laurų lapų ir smulkintų bazilikų.
10. Po kepimo likusį aliejų supilkite ant pomidorų.