Ingredientai
Pomidorai
400
g
SANTA MARIA kadagių uogos
15
vnt.
SANTA MARIA laurų lapai
4
vnt.
SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
0.5
šaukštelio
Alyvuogių aliejus
180
g
Česnakai
30
g
Bazilikai
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Pomidorus supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir sudėkite ant kepimo skardos.
5. Nulupkite ir sukapokite česnakus, užberkite juos ant pomidorų.
6. Susmulkinkite kadagių uogas ir užberkite ant pomidorų.
7. Pabarstykite CHIPOTLE aitriosiomis paprikomis ir paskaninkite druska.
8. Apšlakstykite viską aliejumi ir kepkite 180 °C temperatūroje 8 min.
9. Pomidorus į stiklainį dėkite sluoksniais. Tarp sluoksnių įdėkite laurų lapų ir smulkintų bazilikų.
10. Po kepimo likusį aliejų supilkite ant pomidorų.
Atsiliepimai