Ingredientai

Pomidorai 400 g
SANTA MARIA kadagių uogos 15 vnt.
SANTA MARIA laurų lapai 4 vnt.
SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų 0.5 šaukštelio
Alyvuogių aliejus 180 g
Česnakai 30 g
Bazilikai žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Pomidorus supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir sudėkite ant kepimo skardos.

5. Nulupkite ir sukapokite česnakus, užberkite juos ant pomidorų.

6. Susmulkinkite kadagių uogas ir užberkite ant pomidorų.

7. Pabarstykite CHIPOTLE aitriosiomis paprikomis ir paskaninkite druska.

8. Apšlakstykite viską aliejumi ir kepkite 180 °C temperatūroje 8 min.

9. Pomidorus į stiklainį dėkite sluoksniais. Tarp sluoksnių įdėkite laurų lapų ir smulkintų bazilikų.

10. Po kepimo likusį aliejų supilkite ant pomidorų.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba