Sluoksniuotos tešlos lazdelės su kietuoju sūriu – greita, skanu ir labai paprasta. Vos trys ingredientai ir užkandis paruoštas. Jei sluoksniuotos tešlos lazdelių su kietuoju sūriu norite sūresnių, galite berti šiek tiek druskos.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sluoksniuotą bemielę lankstytą tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

2. Tešlą supjaustykite juostelėmis ir jas susukite. Dėkite ant nepridegančios skardos ir patepkite plaktu kiaušiniu.
3. Apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu (jei norisi sūriau, galite berti šiek tiek druskos).

4. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai