Ingredientai
Vištiena (kepta)
400
g
Konservuoti ananasai
300
g
Fermentinis sūris
200
g
Džiovintos slyvos
24
vnt.
Graikiniai riešutai
1
sauja
Majonezas
4
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Krapai
3
šakelės
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištieną iškepkite su vištienos prieskoniais, druska ir pipirais. Jei tyrite jau iškeptos ar virtos, taip pat tiks. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Sūrį sutarkuokite, ananasus supjaustykite mažais gabaliukais.
Riešutus susmulkinkite, slyvas smulkiai supjaustykite ir sumaišykite.
Į dubenį sluoksniuokite: vištiena, majonezas, ananasai, majonezas, sūris majonezas, riešutų ir slyvų mišinys, majonezas.
Viršaus papuošimui išvirkite kietai kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite ir atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus sutarkuokite burokine tarka, trynius sutrupinkite.
Ant mišrainės viršaus tolygiai pabarstykite baltymus. Iš trynių barstant suformuokite alyvų žiedus. Iš krapų šakelių padarykite alyvų šakeles.
Atsiliepimai