Ingredientai
Tokius skylėtus blynus pagamino Sonata Stupurienė. Švedijoje gyvenanti lietuvė kaskart ruošdama maistą pagalvoja, kaip gražiau ir išradingiau jį patiekti. Šįkart sumanė iškepti skylėtus blynus.
Gaminimo eiga
Kiaušinius išplakti maišytuvu su cukrumi, tada įpilti šaukštą aliejaus, įberti truputį druskos.
Supilti pieną, verdantį vandenį, išmaišyti.
Suberti kepimo miltelius ir miltų dėti tiek, kad tešla būtų kaip lietiniams, tik gal kažkiek tirštesnė.
Tešlą supilti į buteliuką su snapeliu ir įkaitinus keptuvę sukant apskritimus formuoti skylėtus blynus.
Kepama tik viena blyno pusė, o kepa greitai!
Iškeptas blynas nuo krašto sukamas į volelį ir perkeliamas į lėkštę.