Ingredientai

Pilno grūdo speltų miltai 1 stiklinė
Maltas cinamonas 1 a. š.
Soda 0.35 a. š.
Druska žiupsnelis
Vanduo arba augalinis pienas 0.75 stiklinės
Aliejus 1 v. š.
Šviežias moliūgas 100 g
Porcijos: 2
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų! Šįkart už receptą dėkojame Oksanai ir tinklaraščiui Sveikas receptas.

Gaminimo eiga

1. Moliūgą sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome šiaudeliais.

2. Miltus sumaišome su soda, cinamonu ir druska.

3. Atskirai sumaišome vandenį, klevų sirupą, 1 v.š. aliejaus ir citrinos sultis.

4. Sujungiame dvi mases ir gerai sumaišome.

5. Į tešlą įmaišome moliūgą.

6. Sklindžius iš abiejų pusių apkepame gerai įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies su šiek tiek aliejaus.

Sklindžiai su moliūgais
Skanaus!
Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai