Ingredientai

Miltai 200 g
Cukrus 100 g
Sausos mielės 1 šaukštelis
Uogos 500 g
Kukurūzų miltai 1 šaukštas
Porcijos: 8
Už gardų receptą dėkojame skaitytojai Vytautei.

Gaminimo eiga

1. Prikaistuvyje išlydykite sviestą, nuėmę nuo ugnies suberkite miltus,mieles ir cukrų. Gerai išmaišykite ir pakaitinkite.

2. Kai tešla nebelimpa prie prikaistuvo nuimkite jį nuo ugnies.

3. Ant miltais pabarstyto paviršiaus ištempkite tešlą. Kočėlas nebūtinas , galite prispausti(švariais!) pirštais.

4. Tešla išklok kepimo formą. Prispauskite , kad ji gerai laikytųsi ant kepimo formos kraštų.

5. Dubenyje sumaišykite uogas,cukrų ir kukurūzų miltus.

6. Supilkite uogas ant tešlos.

7. Pyragą reikia kepti orkaitėje 200*C temperatūroje. Kepti reikia 20-25min. Kai tešla gražiai pagelta pyragas (pyragaičiai) paruošti!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

Gaivios silkės salotos su agurkais
Lengvai paruošiamas
15 min.

Gaivios silkės salotos su agurkais