Ingredientai

Druska 0.5 šaukštelio
Česnakai 3 skiltelės
Bazilikai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Rikotos sūrį sutrinkite su druska, išspaustais česnakais ir grietinėle.

Špinatus smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į rikotą.

Makaronų vamzdelius apvirkite tris minutes.

Palaukite, kol atvės ir įdarykite rikotos įdaru.

Sudėkite vamzdelius į sviestu pateptą kepimo formą. Įdarytus makaronus stenkitės dėti kuo glaudžiau vienas prie kito, kad neliktų tuščių kampu.

Pomidorus sutrinkite iki vientisos tyrės, pagardinkite druska, bazilikais.

Padažu užpilkite makaronų vamzdelius.

Viršų pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Kepimo indą uždenkite kepimo folija ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Foliją nuimkite ir kepkite dar 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“