Ingredientai

Druska 0.5 šaukštelio
Česnakai 3 skiltelės
Bazilikai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1.Rikotos sūrį sutrinkite su druska, išspaustais česnakais ir grietinėle.

2. Špinatus smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į rikotą.

3. Makaronų vamzdelius apvirkite tris minutes.

4. Palaukite, kol atvės ir įdarykite rikotos įdaru.

5. Sudėkite vamzdelius į sviestu pateptą kepimo formą. Įdarytus makaronus stenkitės dėti kuo glaudžiau vienas prie kito, kad neliktų tuščių kampu.

6. Pomidorus sutrinkite iki vientisos tyrės, pagardinkite druska, bazilikais.

7. Padažu užpilkite makaronų vamzdelius.

8. Viršų pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

9. Kepimo indą uždenkite kepimo folija ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

10. Foliją nuimkite ir kepkite dar 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai