Ingredientai

Miltai 250 ml
Vanduo 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Druska pagal skonį
Česnakai 3 skiltelės
Grietinėlė 3 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Pienas 150 ml
Druska žiupsnelis
Provanso žolelės 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Miltus sumaišykite su druska. Sviestą sukapokite ir sutrinkite tarp delnų su miltais. Įpilkite vandens ir suminkykite tešlą.

2. Tešlą įdėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.

3. Vištieną ir pievagrybius gana smulkiai supjaustykite. Suberkite į keptuvę su sviestu. įspauskite česnako, apiberkite druska, pipirais ir kepkite vis pamaišant apie 8 minutes.

4. Įpilkite grietinėlės ir patroškinkite dar apie 5-7 minutes. palikite atvėsti.

5. Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuokite, mocarelą smulkiai supjaustykite.

6. Kiaušinius išplakite su pienu ir prieskoniais. pomidorą supjaustykite griežinėliais.

7. Kepimo indą ištepkite sviestu ir pirštais išklokite tešla - šonus ir dugną.

8. Supilkite pievagrybius, išlyginkite, suberkite sūrį ir užpilkite kiaušinio plakinį. Ant viršaus sudėkite pomidoro griežinėlius.

9. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai