Ingredientai

Miltai 250 ml
Sviestas 125 g
Vanduo 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Pievagrybiai 300 g
Vištiena 150 g
Druska pagal skonį
Česnakai 3 skiltelės
Mocarelos sūris 100 g
Kietasis sūris 50 g
Grietinėlė 3 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Kiaušiniai 2 vnt.
Pienas 150 ml
Druska žiupsnelis
Provanso žolelės 1 šaukštelis
Pomidorai 1 vnt.
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su druska. Sviestą sukapokite ir sutrinkite tarp delnų su miltais. Įpilkite vandens ir suminkykite tešlą.

Tešlą įdėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.

Vištieną ir pievagrybius gana smulkiai supjaustykite. Suberkite į keptuvę su sviestu. įspauskite česnako, apiberkite druska, pipirais ir kepkite vis pamaišant apie 8 minutes.

Įpilkite grietinėlės ir patroškinkite dar apie 5-7 minutes. palikite atvėsti.

Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuokite, mocarelą smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius išplakite su pienu ir prieskoniais. pomidorą supjaustykite griežinėliais.

Kepimo indą ištepkite sviestu ir pirštais išklokite tešla - šonus ir dugną.

Supilkite pievagrybius, išlyginkite, suberkite sūrį ir užpilkite kiaušinio plakinį. Ant viršaus sudėkite pomidoro griežinėlius.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla