Ingredientai

Obuoliai 5 vnt.
Cukrus 4 šaukštai
Manų kruopos 4 šaukštai
Pienas 0.5 stiklinės
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Citrinos 0.5 vnt.
Migdolai 0.5 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir gana smulkiai supjaustykite. Apšlakstykite citrinos sultimis , apiberkite cukrumi ir gerai išmaišykite.

Varškę iki purumo išsukite su cukrumi ir kiaušinių tryniais.

Įpilkite pieno ir išmaišykite.

Suberkite manų kruopas, tarkuotą citrinos žievelę, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų. Įmaišykite į varškę.

Suberkite obuolius ir gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo indą.

Viršų apiberkite smulkintais riešutais ir uždėkite sviesto gabaliukus.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie vieną valandą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai