Gaminimo eiga

Sūriame vandenyje išvirkite makaronus ir apvirkite (apie 3 minutes) gana smulkiai pjaustytus žiedinius kopūstus.

Makaronus ir žiedinius kopūstus gerai nuvarvinkite ir sumaišykite. Suberkite į kepimo indą.

Pieną išplakite su prieskoniais, sultinio milteliais ir smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Plakinį užpilkite ant makaronų ir kopūstų. Išmaišykite taip, kad sūris tolygiai pasiskirstytų.

Ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.

Kepkite apie 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“