Ingredientai

Žiediniai kopūstai (nedidelis) 1 vnt.
Makaronai 400 g
Fermentinis sūris 80 g
Kietasis sūris 70 g
Pienas 100 ml
Druska pagal skonį
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis
Sultinio milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sūriame vandenyje išvirkite makaronus ir apvirkite (apie 3 minutes) gana smulkiai pjaustytus žiedinius kopūstus.

Makaronus ir žiedinius kopūstus gerai nuvarvinkite ir sumaišykite. Suberkite į kepimo indą.

Pieną išplakite su prieskoniais, sultinio milteliais ir smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Plakinį užpilkite ant makaronų ir kopūstų. Išmaišykite taip, kad sūris tolygiai pasiskirstytų.

Ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.

Kepkite apie 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba