Ingredientai

Miltai 300 g
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Cukrus 150 g
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir koksų drožlėmis.

Minkštą margariną išsukite su sviestu iki purumo.

Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite su margarinu.

Į kiaušinių ir margarino mišinį berkite miltus su kokoso drožlėmis ir maišykite.

Tešlą sukrėskite į sviestu gerai išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis