Ingredientai

Bulvės 1 kg
Druska 1 šaukštas
Kmynai 2 šaukštai
Rozmarinai 1 šaukštas
Aliejus 2 šaukštai
Porcijos: 4
Šiam paprastam, bet labai skaniam patiekalui būtinos šviežios ir mažos bulvytės - tos, kurių niekas nenori skusti, nes yra tiesiog per mažos.

Gaminimo eiga

Bulvytes kruopščiai nuplaukite su šepetėliu.

Perpjaukite pusiau.

Perpjautą pusę apibarstykite druska, rozmarinais ir kmynais palikite kelioms minutėms pastovėti.

Tuo metu aliejumi patepkite kepimo popierių.

Bulvytes sudėkite ant kepimo popieriaus perpjauta puse žemyn.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Patiekite su rūgpieniu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba