Ingredientai

Varškė 8 šaukštai
Medus 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Varškė pertrinkite per sietelį, sumaišykite su skystu medumi ir smulkintais migdolais.

Kriaušes nulupkite, perpjaukite pusiau ir išpjaukite sėklalizdžius.

Į duobutes įdėkite įdaro su kaupu.

Suvyniokite į kepimo foliją, sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos taip, kad įdaras būtų viršuje.

Kepkite iki 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braziliškas kokosinis desertas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Braziliškas kokosinis desertas

Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu
Lengvai paruošiamas
45 min.

Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu

Saldėsis marshmallows
Reikia pasistengti
1 val.

Saldėsis marshmallows

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai