Ingredientai

Miltai 400 g
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Druska žiupsnelis
Kakavos milteliai 2 šaukštai
Cukrus 3 šaukštai
Nutella 200 g
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų, kakavos miltelius.

Suplakite kiaušinius ir atskirame dubenyje sumaišykite su išlydytu sviestu, rūgpieniu. Gerai išmaišykite.

Sumaišykite miltų mišinį su kiaušinių, sviesto ir rūgpienio plakiniu iki vientisos masės.

Į keksiukų formeles įpilkite po trečdalį tešlos. Įdėkite po šaukštelį Nutellos ir užpilkite likusią tešlą (atminkite, kad iki formelių viršaus turi likti po centimetrą).

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Galite papuošti migdolų drožlėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braškių ir šokolado keksiukai
Lengvai paruošiamas
35 min.

Braškių ir šokolado keksiukai

Raudonųjų lęšių keksiukai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Raudonųjų lęšių keksiukai

Rikotos keksiukai su šilauogėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Rikotos keksiukai su šilauogėmis