Ingredientai

Želė (vaisinė) 1 pakelis
Razinos 2 šaukštai
Džiovintos spanguolės 1 šaukštas
Želatina 10 g
Vanduo 0.5 puodelio
Rikotos sūris 500 g
Grietinėlė (35 proc. riebumo) 150 ml
Cukrus 2 šaukštai
Jogurtas (vaisinis, tirštas) 5 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Paruoškite vaisinę žėlė taip, kaip nurodyta ant pakelio. palaukite kol gerai sustings ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Džiovintas uogas užpilkite vandeniu ir po poros minučių gerai nususnkite.

Želatiną užpilkite vandeniu, palaukite kol išbrinks, pažildykite ir maišant ištirpinkite.

Rikotą sutrinkite su iki standžių putų išplakta grietinėle ir jogurtu.

Įmaišykite ištirpintą želatiną, cukrų ir gerai išplakite.

Suberkite džiovintas uogas ir žėlė gabaliukus. Išmaišykite, sukrėskite į indelius ar maistinius maišelius ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Chia pudingas su vaisiais
Lengvai paruošiamas
2 val.

Chia pudingas su vaisiais

Bananų pudingas
Reikia pasistengti
1 val.

Bananų pudingas

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba