Ingredientai

Morkos (mažos) 20 vnt.
Aliejus 2 šaukštai
Balzaminis actas 2 šaukštai
Česnakai 5 skiltelės
Čiobreliai 1 šaukštelis
Rozmarinai 0.5 šaukštelio
Druska 2 žiupsneliai
Juodieji pipirai pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Morkas nuskuskite, perpjaukite pusiau.

Dubenyje sumaišykite likusius produktus su išspaustais česnakais ir suberkite morkas. Gerai išmaišykite, kad morkos pasidengtų padažu.

Suberkite morkas ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, išlyginkite ir užpilkite likusį padažo mišinį.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla