Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Varškė 200 g
Svogūnai 1 vnt.
Morkos 0.5 vnt.
Druska pagal skonį
Kiaušiniai 1 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje (dar skanesnės bulvės bus, jei verdant įmesite porą laurų lapų ir kvapniųjų pipirų žirnelių).

Išvirtas nusunkite ir gerai sutrinkite.

Sumaišykite su druska ir per sietelį pertrinta varške.

Svieste apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir smulkiai tarkuotas morkas. Kepkite kol svogūnai gražiai pagels.

Sudėkite į bulvių masę.

Įmuškite kiaušinius ir gerai išminkykite.

Kotletus kepkite svieste, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba