Ingredientai

Vištienos filė 500 g
Batonas 3 riekelės
Pienas 8 šaukštai
Kiaušiniai 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Fermentinis sūris 100 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kiaušiniai 2 vnt.
Sezamo sėklos 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Batoną užpilkite pienu ir palikite kelioms minutėms. Sutrinkite iki vientisos masės.

Sudėkite maltą vištienos filė, įberkite tarkuoto sūrio, įspauskite česnako, įmuškite kiaušinį, pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Lipdykite nedidelius, plokščius kotletukus, apvoliokite juos sezamo sėklose ir kiaušinio plakinyje.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba