Ingredientai

Batonas 3 riekelės
Pienas 8 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sezamo sėklos 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Batoną užpilkite pienu ir palikite kelioms minutėms. Sutrinkite iki vientisos masės.

Sudėkite maltą vištienos filė, įberkite tarkuoto sūrio, įspauskite česnako, įmuškite kiaušinį, pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Lipdykite nedidelius, plokščius kotletukus, apvoliokite juos sezamo sėklose ir kiaušinio plakinyje.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai