Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Batonas
3
riekelės
Pienas
8
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Fermentinis sūris
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kiaušiniai
2
vnt.
Sezamo sėklos
6
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Batoną užpilkite pienu ir palikite kelioms minutėms. Sutrinkite iki vientisos masės.
Sudėkite maltą vištienos filė, įberkite tarkuoto sūrio, įspauskite česnako, įmuškite kiaušinį, pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.
Lipdykite nedidelius, plokščius kotletukus, apvoliokite juos sezamo sėklose ir kiaušinio plakinyje.
Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.
Atsiliepimai