Ingredientai

Cukrus 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Miltai 1.5 puodelio
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Dubenyje sumaišykite įmuštus kiaušinius, cukrų, vanilės ekstraktą, druską ir varškę iki vientisos tyrės.

2. Po truputį įmaišykite miltus, kol tešlą galėsite minkyti. Tačiau žiūrėkite, kad tešla nebūtų per kieta, ji turėtų būti ganėtinai minkšta.

3. Padalinkite tešlą į kelias dalis, iš mažesnių gabaliukų išvoliokite gana plonus cilindrus (piršto-dviejų storio) ir supjaustykite juos poros centimetrų gabaliukais.

4. Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai iškils į paviršių virkite apie 3-4 minutes.

5. Kiaurasamčiu išimkite iš puodo, nuvarvinkite, ant viršaus uždėkite sviesto. Išmaišykite, kad visi gabaliukai gautų sviesto.

6. Patiekite su vyšnių uogiene.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai