Ingredientai

Varškė 200 g
Margarinas 250 g
Soda 0.3 šaukštelio
Grietinė 0.5 stiklinės
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Miltai šaukštas
Kiaušiniai (aptepimui) 1 vnt.
Cinamonas 1 šaukštas
Cukrus 3 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Iš varškės, minkšto margarino, sodos, išplaktos grietinės su vaniliniu cukrumi ir miltų suminkykite minkštą tešlą.

2. Cukrų sumaišykite su cinamonu.

3. Imkite pusę kumščio dydžio gabaliuką tešlos, jį suplokite, į vidurį įberkite cukraus su cinamonu.

4. Kraštus užspauskite ir pavoliokite tarp delnų, kad forma taptų apvali.

5. Sudėkite paruoštas bandeles ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, aptepkite kiaušinio plakiniu.

6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas