Ingredientai

Žiediniai kopūstai 700 g
Sviestas 3 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Kiaušinių tryniai 2 vnt.
Vanduo 2 l
Grietinė 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Kietasis sūris 100 g
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kopūstus gana smulkiai supjaustykite, užpilkite 2 litrais vandens, įdėkite šaukštą sviesto ir virkite kol suminkštės.

Miltus maišant apkepkite svieste, įpilkite šiek tiek nuoviro ir išmaišykite. Supilkite į puodą su kopūstais.

Pagardinkite druska ir užvirkite.

Kiaušinių trynius išplakite su druska.

Maišant supilkite į sriubą ir smarkiai maišant virkite kelias minutes.

Sriubą sutrinkite.

Įdėkite grietinės ir išmaišykite.

Tiekiant į kiekvieną lėkštę su sriuba įberkite po du šaukštus smulkiai tarkuoto kietojo sūrio.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu