Ingredientai

Aliejus 100 ml
Česnakai 5 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Žiedinio kopūsto galvą gerai nuplaukite, supajsutykite šakelėmis, šakeles supjaustykite riekelėmis.

Į aliejų išspauskite česnaką ir gerai išmaišykite.

Česnakiniu aliejumi užpilkite žiedinio kopūsto gabaliukus, apibarstykite druska, pipirais ir gerai išmaišykite, kad prieskoniais ir aliejumi pasidengtų visi gabaliukai.

Gabaliukus išpilkite ant kepimo popieriumi užtiestos skardos.

Kepkite 20 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūriu, išmaišykite ir kepkite dar 5-7 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Mažos daržovių picos
Reikia pasistengti
50 min.

Mažos daržovių picos

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis