Ingredientai

Baravykai 4 puodeliai
Česnakai 4 skiltelės
Svogūnai 0.5 vnt.
Lydytas sviestas 3 šaukštai
Porcijos: 2
Šiam patiekalui tiks švieži ir šaldyti baravykai.

Gaminimo eiga

Baravykus nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Mažesnius baravykus perpjaukite išilgai per pusę, didesnius perpjaukite į tris-keturias dalis.

Keptuvėje ištirpinkite ir įkaitinkite lydytą (Ghi) sviestą.

Česnakus nulupkite, perpjaukite per pusę ir peilio plokštuma sutraiškykite.

Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

Svogūnus ir česnakus suberkite į sviestą ir kepkite pusę minutės.

Sumažinkite ugnį ir sudėkite baravykus. Pasistenkite dėti vienu sluoksniu, vieną šalia kito.

Any mažos ugnies kepkite, kol apskrus viena pusė, visus apverskite ir kepkite kol apskrus kita pusė.

Patiekite su juoda duona.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas