Ingredientai

Baravykai 4 puodeliai
Česnakai 4 skiltelės
Svogūnai 0.5 vnt.
Lydytas sviestas 3 šaukštai
Porcijos: 2
Šiam patiekalui tiks švieži ir šaldyti baravykai.

Gaminimo eiga

Baravykus nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Mažesnius baravykus perpjaukite išilgai per pusę, didesnius perpjaukite į tris-keturias dalis.

Keptuvėje ištirpinkite ir įkaitinkite lydytą (Ghi) sviestą.

Česnakus nulupkite, perpjaukite per pusę ir peilio plokštuma sutraiškykite.

Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

Svogūnus ir česnakus suberkite į sviestą ir kepkite pusę minutės.

Sumažinkite ugnį ir sudėkite baravykus. Pasistenkite dėti vienu sluoksniu, vieną šalia kito.

Any mažos ugnies kepkite, kol apskrus viena pusė, visus apverskite ir kepkite kol apskrus kita pusė.

Patiekite su juoda duona.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla