Ingredientai

Silkių filė 4 vnt.
Morkos 1 vnt.
Salierų šakniavaisiai vnt.
Porai 0.5 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Pomidorų tyrė 3 šaukštai
Citrinų sultys 2 šaukšteliai
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Silkių filė nuvarvinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite aliejuje kol gražiai pagels.

Daržoves supjaustykite smulkiai apkepkite kelias minutes. Pagardinkite prieskoniais, įpilkite citrinų sulčių, įdėkite pomidorų tyrės, išmaišykite ir sumažinus ugnį troškinkite kol suminkštės daržovės.

Kai daržovės atvės sumaišykite su svogūnais.

Pusę daržovių dėkite į indą, ant viršaus tolygiai sudėkite silkių gabaliukus ir ant viršaus likusias daržoves.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla