Ingredientai

Migdolų miltai 1 stiklinė
Miltai 0.5 stiklinės
Cukrus 1 stiklinė
Pienas 0.5 stiklinės
Druska žiupsnelis
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Obuoliai 4 vnt.
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Džiovintas spanguoles užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės, nupilkite vandenį ir gerai nuvarvinkite.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Gerai išsukite minkštą sviestą su cukrumi ir kiaušiniais.

Kitame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, miltus, druską, kepimo miltelius. Pamažu įmaišykite miltų mišinį į sviesto ir kiaušinių masę. maišant vis įpilkite pieno.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Ant viršaus užbarstykite obuolius ir spanguoles. Ranka galite švelniai paspausti, kad obuoliai daugiau nugrimztų.

Užbarstykite cinamono.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai