Ingredientai

Kiaulienos sprandinė 1 kg
Bazilikai 4 šakelės
Mėtos 3 šakelės
Rozmarinai 4 šakelės
Raudonas sausas vynas 150 ml
Juodieji malti pipirai žiupsnelis
Aitrioji paprika 1 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Svogūnai 6 vnt.
Druska pagal skonį
Porcijos: 8
Itin gardus šašlykų receptas.

Gaminimo eiga

Svogūnus smulkiai supjaustykite, prieskonines žoleles sutrinkite, česnaką sutraiškykite.

Viską (išskyrus mėsą ir druską) sumaišykite ir sugrūskite.

Gautą masę sumaišykite su nedideliais-poros kąsnių gabaliukais pjaustyta mėsa.

Marinuokite uždengtą šaldytuve per naktį.

Prieš kepant apiberkite druska.

Kepkite kepsninėje kol gražiai apskrus.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir ant grotelių keptais pievagrybiais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai