Gaminimo eiga

Apvoliokite vištos tulpeles kiaušinio plakinyje bei krakmole ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintame aliejuje 10-12 minučių, kol paruduos, o patiekalo vidinė temperatūra pasieks 75 laipsnius. Prieš baigdami kepti vištieną, kelioms sekundėms į aliejų įdėkite daržoves.

Vištieną kartu su daržovėmis išgriebkite sieteliu, nuvarvinkite riebalus. Į gilią keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus sudėkite kapotus česnakus ir smulkiais kubeliais supjaustytus porus. Suberkite visus prieskonius, sudėkite tulpes kartu su daržovėmis, supilkite sezamų aliejų ir lengvai kelis kartus apverskite keptuvėje, ipilkite medaus, dar kartelį apverskite keptuvėje ir patiekite.

Padažo paruošimas:

Tonkatsu, čili garlic, česnaką bei imbierą sudėkite į virtuvinį kombainą ir viską gerai sutrinkite.

Restoranas „Soya“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis