Patiekale gausu baltymų, kurie suteiks sotumo jausmą, bet taip pat šis apkepas yra ir šiek tiek saldus. Todėl tiks jeigu norite saldesnių pusryčių ar pietų, bet taip pat gali būti ir sotus desertas. Prie šio apkepo puikiai tiks bet kokios uogos ar augalinis jogurtas.

Gaminimo eiga

1. Anakardžių riešutus nuplauname ir beriame į maisto smulkintuvą. Užpilame augaliniu jogurtu ir sutriname iki vientisos konsistencijos. Paliekame nakčiai kambario temperatūroje.

2. Tofu smulkiai supjaustome, sumaišome su augalinio jogurto ir riešutų mase ir sutriname iki vientisos konsistencijos.

3. Į masę beriame prieskonius, apelsino žievelę, spanguoles ir išmaišome.

4. Kepimo formeles patepame aliejumi ir dedame paruoštą masę.
Kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Skanaus!

Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Sveikas Receptas

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai