Ingredientai

Žuvis 400 g
Majonezas 2 šaukštai
Krapai žiupsnelis
Druska žiupsnelis
Morkos 1 vnt.
Garstyčios 1 šaukštas
Balzaminis actas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Žuvis supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais, krapais, pašlakstykite citrinų sultimis, negausiai patepkite majonezu ir marinuokite apie 20 min. Tada kiekvieną gabaliuką pavoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite į folija išklotą skardą. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 20 min.

Kol žuvų gabalėliai keps, suplėšykite salotų lapus, sumaišykite su griežinėliais supjaustytais ridikėliais ir sutarkuota morka. Sudėkite į lėkštę. Alyvuoges perpjaukite į dvi ar tris dalis. Padažui skirtus komponentus labai gerai suplakite. Ant salotų sudėkite iškepusius žuvų gabaliukus, apšlakstykite padažu ir užberkite alyvuoges.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai