Ingredientai

Morkos 3 vnt.
Žirneliai 300 g
Druska pagal skonį
Obuolių actas 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Morkas supjaustykite šiaudeliais, salierus – nedideliais gabaliukais. Morkas ir salierus kartu su šparaginėmis pupelėmis 5 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Gerai nuvarvinkite vandenį ir į daržoves sudėkite skiltelėmis supjaustytus pomidorus ir žirnelius. Įberkite kapotų bazilikų.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite daržoves maždaug 5 min. Pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite actu. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą kumpį ir išmaišykite. Salotas patiekite šiltas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai