Ingredientai
Morkos
3
vnt.
Salierų stiebai
4
vnt.
šparaginės pupelės
250
g
Pomidorai
3
vnt.
Žirneliai
300
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Virtas kumpis
50
g
Bazilikai
sauja
Obuolių actas
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Morkas supjaustykite šiaudeliais, salierus – nedideliais gabaliukais. Morkas ir salierus kartu su šparaginėmis pupelėmis 5 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Gerai nuvarvinkite vandenį ir į daržoves sudėkite skiltelėmis supjaustytus pomidorus ir žirnelius. Įberkite kapotų bazilikų.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite daržoves maždaug 5 min. Pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite actu. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą kumpį ir išmaišykite. Salotas patiekite šiltas.
Atsiliepimai