Ingredientai

Silkių filė 4 vnt.
Balta duona 2 riekelės
Svogūnai 2 vnt.
Malti džiūvėsėliai 4 šaukštai
Krakmolas 2 šaukštai
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Silkes išdarinėkite, išimkite kaulus ir nulupkite odą.

Sumalkite kartu su svogūnais ir išmirkyta balta duona.

Suberkite krakmolą, pagardinkite pipirais, muskato riešutais.

Masę gerai išminkykite, formuokite kotletus, apvoliokite juos maltuose džiūvėsėliuose ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

Apkeptus dėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą ir šaukite 15 minučių į orkaitę. Galite pridengti folija.

Patiekite su burokėlių salotomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla